ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TENNIS ΜΟΝΩΝ ‘ΑΣΑΘ 2021’

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα  παίξουν τουλάχιστον 3 παιχνίδια. Οι ηττημένοι των δύο πρώτων αγωνιστικών του αρχικού ταμπλό, ‘κατεβαίνουν’ στο ταμπλό consolation όπου και συνεχίζουν τους αγώνες τους. Συμπληρώνοντας συνολικά δύο ήττες, ο παίκτης αποχωρεί από το τουρνουά.

(Οι ηττημένοι του αρχικού ταμπλό, από την τρίτη αγωνιστική και μετά δεν συνεχίζουν στο consolation.)

Οι δηλώσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε πατώντας στο κουμπί ‘Δήλωσε Συμμετοχή’

Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων

Οι αγώνες διεξάγονται στο ‘πράσινο’ γήπεδο (στο λόφο Πανί) και οι κρατήσεις, διάρκειας 1,5 ωρών, θα γίνονται ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας.

Θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό OnLine σύστημα κρατήσεων του Συλλόγου σε προ κρατημένες ώρες για το τουρνουά.

Κατάρτιση Ταμπλό

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα καταρτισθεί ταμπλό βάσει της δυναμικότητάς που έχουν δηλώσει οι συμμετέχοντες στην φόρμα εγγραφής. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού συμμετεχόντων σε κάποια κατηγορία, πιθανόν είναι να υπάρξει συγχώνευση κατηγοριών.

Οι κατηγορίες θα είναι :

  • Γυναικείο ταμπλό
  • Άνδρες αρχάριοι
  • Άνδρες μεσαίο επίπεδο
  • Άνδρες προχωρημένο επίπεδο
tennis poster

Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων

Οι αγωνιζόμενοι, με δική τους επικοινωνία και συνεννόηση, θα ορίζουν την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τους που θα είναι μόνο Σαββατοκύριακα.

Κάθε αγωνιστική έχει διάρκεια 2 εβδομάδων, δηλαδή οι αγωνιζόμενοι πρέπει να παίξουν τον αγώνα τους αυστηρά μέσα σε αυτό το περιθώριο.

  • Για περιπτώσεις μη συμφωνίας ορισμού αγώνα θα εφαρμόζονται τα παρακάτω :

Οι αγωνιζόμενοι αν δεν συμφωνούν σε ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα τους, θα είναι υποχρεωμένοι να αγωνισθούν στο κενό δίωρο που έχει απομείνει από τις υπόλοιπες κρατήσεις. Σε περίπτωση μη προσέλευσης αγωνιζόμενου, αφού ο αγώνας έχει ορισθεί εν τέλει, αυτός θα χάνει το παιχνίδι με Walk Over.

  • Αν οι παίκτες το συμφωνήσουν, ο αγώνας τους μπορεί να γίνει σε τόπο και χρόνο διαφορετικό από τα ανωτέρω, αλλά πάντα εντός των χρονικών περιθωρίων της αγωνιστικής. Δηλαδή, αγώνας μπορεί να γίνει σε κάποιο άλλο γήπεδο, φυσικά όμως χωρίς δυνατότητα κράτησης.

Οικονομικές Υποχρεώσεις

Η συμμετοχή ορίζετε στα 20€. Το ποσό προκαταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής του αγωνιζομένου. Επίσης στον αγωνιζόμενο παραδίδεται μία κονσέρβα μπαλάκια.

Κανόνες πρωταθλήματος

Οι αγώνες κρίνονται στα δύο (2) νικηφόρα set. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1 – 1 set, θα παίζεται Super Tie Break των δέκα (10) πόντων με διαφορά δύο (2) πόντων.

Έπαθλα – Βραβεύσεις
Στο τέλος του τουρνουά, με το πέρας των τελικών αγώνων, θα γίνουν οι απονομές των επάθλων.

Επιτροπή Πρωταθλήματος Υπεύθυνος Πρωταθλήματος :   Λάμπρου Γιάννης

Επιδιαιτητής αγώνων :          Ρόζυ Πρίντζου

Ημερομηνία Έναρξης
Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

el