Προγράμματα για
ενηλίκους

Το τένις είναι ένα άθλημα που μπορούν να παίξουν και να το απολαύσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας και κάθε ικανότητας. Είτε είστε αρχάριος είτε έχετε παίξει για χρόνια, κανένα άλλο άθλημα δεν προσφέρει τόσο μεγάλη γκάμα ποικιλίας πλεονεκτημάτων όπως το τένις. Μάθετε για τα οφέλη του αθλήματος, τους βασικούς κανόνες και βρείτε ένα μέρος για να παίξετε σήμερα – και κυρίως – διασκεδάστε!

Παίκτης

Μαθήματα τένις για ενήλικες στον Άλιμο

Στον ΑΣΑΘ έχουμε τη μεθοδολογία για να σας διδάξουμε ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Πιστεύουμε επίσης ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία για μάθηση και μπορεί κανείς να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να το θέλει. Τα τμήματα ενηλίκων ταιριάζουν και σε όσους θέλουν ενώ παρακολουθούν μαθήματα τένις να βελτιωθούν αλλά και να διασκεδάσουν με άλλα άτομα με το ίδιο ενδιαφέρον.

Οι ώρες προπονήσεων για ενήλικες είναι :
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή  8:00 – 10:00 (για όσους μπορούν να αθληθούν πρωινά) και Δευτέρα – Παρασκευή 19:00 – 23:00

Επικοινωνήστε με τον Σύλλογο για να ενημερωθείτε ακριβώς για το πρόγραμμα προπονήσεων που σας ενδιαφέρει

Μάθετε έξυπνες τεχνικές και βελτιώστε το παιχνίδι σας

Μάθετε Δεξιότητες σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού

Μάθετε από καταρτισμένους προπονητές τένις και βελτιώστε τις δεξιότητές και τις τακτικές σας. Η μεθοδολογία της προπόνησής μας πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο να μάθει κανείς όταν εξασκείτε σε ομάδες.
Παίκτης
tennis player

Ιδιαίτερα μαθήματα τένις για ενήλικες

Παρέχουμε ιδιαίτερα και ημι-ιδιαίτερα μαθήματα σε όσους επιθυμούν να εκπαιδευτούν μόνοι τους. Μάθετε να αναπτύσσετε συνέπεια στο χτύπημα, στρατηγικές παιχνιδιού και βασικές τακτικές. Όσοι γνωρίζουν τένις και θέλουν να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στα τμήματα τένις ενηλίκων. Σας βοηθάμε να εντοπίσετε τα δυνατά σας σημεία στο παιχνίδι και να αναπτύξετε τακτικές νίκης.

Προγράμματα Fitness

Evergize your life BeFunFit
fitness image
el