Τμήμα Ποδοσφαίρου

Ο Α.Σ.Α.Θ., την αθλητική περίοδο 2021-2022, προχώρησε σε δημιουργία τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.
Για να καλύψει τις προπονητικές ανάγκες του νεοσύστατου τμήματος, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με την προπονητική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Αλίμου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο

Η φιλοσοφία και σκοπός της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας, είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, η σωστή σωματική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια των παιδιών, η διασκέδαση μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
Τα μικρά σε αριθμό παιδιών τμήματα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις σωστής και ευέλικτης προπόνησης, προσφέροντας στους μικρούς αθλητές, και ανάλογα με την ηλικία, όλα όσα χρειάζονται για τη βελτίωσή τους. Παράλληλα, η συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να χαρούν το παιχνίδι, έχοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής, να προσπαθήσουν μαζί με τους συναθλητές τους για τον κοινό σκοπό που είναι η διασκέδαση, η συνεργασία, η προσπάθεια, η βελτίωση.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λόφο Πανί, σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.
Το αθλητικό υλικό της ομάδας είναι πλούσιο, παρέχοντας την δυνατότητα στους προπονητές να εφαρμόσουν όλες τις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης.
Πέτρος
Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Πέτρος Τριαντόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου με πλούσια εμπειρία, και εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
Πληροφορίες : Τριαντόπουλος Πέτρος
Τηλ:6944789562
6944334148
Mail: asterasalimou@gmail.com
Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
el