Προγράμματα για
Juniors

kids tennis image

Εμείς στον ΑΣΑΘ δεσμευόμαστε να παρέχουμε μαθήματα τένις για παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης των βασικών του τένις, με διασκεδαστικές δραστηριότητες. Οι θεμελιώδεις τομείς καλύπτουν την ισορροπία, τον συντονισμό, την ευκινησία, την κίνηση, τη ρακέτα και τις δεξιότητες με μπάλα. Η κορυφαία προτεραιότητά μας στα μαθήματα τένις για παιδιά είναι να τα κάνουμε διασκεδαστικά και να διασφαλίσουμε ότι κάθε παιδί συμμετέχει με χαρά. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα, ενώ κατανοούν τα βασικά του τένις.

Επιλέγουμε τους προπονητές μας για τα παιδικά τμήματα με γνώμονα και την ικανότητά τους να εργάζονται με παιδιά και διασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε παιδί θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τα μαθήματά του.

Οι ώρες προπονήσεων για παιδιά είναι :
Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 19:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00

Επικοινωνήστε με τον Σύλλογο για να ενημερωθείτε ακριβώς για το πρόγραμμα προπονήσεων που σας ενδιαφέρει

Μαθήματα τένις για παιδιά 4 έως 14 ετών

Το μάθημα τένις για παιδιά καλύπτει ηλικίες από 4 έως 14 ετών. Τα παιδιά στον ΑΣΑΘ μαθαίνουν σε ένα διασκεδαστικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον. Δίνουμε σημασία σε κάθε παιδί και συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προπονητές. Εάν είστε γονιός, σας διαβεβαιώνουμε ότι το παιδί σας θα έχει την ίδια σημασία.

Οι προπονητές μας είναι παθιασμένοι με την εκμάθηση του τένις, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ενός διασκεδαστικού αλλά ασφαλούς περιβάλλοντος με φιλικές προς τα παιδιά ρακέτες, δίχτυα και μπάλες.

kids tennis image
tennis player

Μαθήματα τένις για παιδιά 14+

Το τένις μαθαίνεται εύκολα και προσαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες και ικανότητες, δίνοντας στα παιδιά ένα παιχνίδι που θα τα βοηθήσει να δημιουργήσουν φιλίες και να μάθουν δεξιότητες που θα χρησιμοποιούν για όλη τους τη ζωή. Ο ΑΣΑΘ διαθέτει μια σειρά από προγράμματα σχεδιασμένα για όλα τα παιδιά που αναζητούν διασκέδαση και μια θετική εμπειρία παιχνιδιού. Τα κατάλληλα αναπτυξιακά προγράμματά μας περιλαμβάνουν ατομικό και ομαδικό παιχνίδι  και είναι σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα ικανότητας.

Personal Tennis Coaching για παιδιά

Τα ιδιωτικά μας μαθήματα τένις για παιδιά είναι ένας τρόπος να παρέχουμε μαθήματα σε εξατομικευμένη βάση, όπου τροποποιούμε τα μαθήματά μας ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του κάθε παιδιού.
Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μαθήματα βελτίωσης συγκεκριμένων χτυπημάτων ή ανάπτυξη στρατηγικών και τακτικών για τα τουρνουά κ.λπ.
Τα ιδιαίτερα μαθήματα διαρκούν 60 λεπτά και μπορούν να βοηθήσουν ένα παιδί να επιταχύνει τα επίπεδα δεξιοτήτων του και να παίξει γρηγορότερα αγώνες.

kids tennis image

Στον ΑΣΑΘ χρησιμοποιούμε το σύστημα TLA Mini Tennis στο πρόγραμμα των παιδιών μας για να διασφαλίσουμε ότι οι μικροί αθλητές μας αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στο μέγιστο και προχωρούν σε κάθε επίπεδο με τον δικό τους ρυθμό.
Το σύστημα TLA Mini Tennis χωρίζεται σε 4 μέρη. Blue Stage, Mini Red, Mini Orange και Mini Green.

Είτε είστε γονιός που αναζητά κατεύθυνση για το παιδί σας είτε νεαρός παίκτης που ψάχνει να ξεκινήσει ή να βρει ευκαιρίες παιχνιδιού, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σας δείξουμε τη σωστή κατεύθυνση και να σας φέρουμε στο γήπεδο.
Υπάρχουν ευκαιρίες παιχνιδιού για juniors όλων των επιπέδων.

kids image
el